novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Košarkarji Elektre na obisku v Varstveno-delovnem centru SAŠA (24.04.2008) Ostale novice
Število vseh ogledov: 5258

Avtor: Bojan Rotovnik

Iz Varstveno-delovnega centra SAŠA iz Velenja so na otvoritev novih trim prostorov in svečanosti ob pridobitvi novega vozila povabili tudi košarkarje šoštanjske Elektre. Članska ekipe se je ...

Košarkarji Elektre na obisku v Varstveno-delovnem centru SAŠA

Iz Varstveno-delovnega centra SAŠA iz Velenja so na otvoritev novih trim prostorov in svečanosti ob pridobitvi novega vozila povabili tudi košarkarje šoštanjske Elektre. Članska ekipe se je z veseljem odzvala vabilu na svečan in družabni dogodek, ki je potekal danes (četrtek, 24.4.2008) od 11.30 ure dalje.

V novih prostorih VDC SAŠA so v začetku prireditve pripravili krajši kulturno-športni program s pozdravom vsem prisotnim. Nato je sledila svečana predstavitev novega vozila na zunanjem igrišču. Sledilo je skupinsko slikanje in nato kosilo. V drugem delu prireditve se je članska ekipa Elektra Esotech pomerila z ekipo VDC v družabno-prijateljski tekmi na en koš. Domača ekipa, sestavljena iz igralcev treh varstveno delovnih centrov (Velenje, Mozirje in Žalec) je v napeti tekmi z veliko razliko premagala člansko ekipo Elektre, saj je na koncu bilo kar 49:19 za domače. Napovedana je že povratna tekma v sezoni 2008/09.

Ob zaključku je bil med VDC SAŠA in KK Elektro sklenjen dogovor o prihodnjih podobnih srečanjih, hkrati pa bodo varovanci VDC skupaj s svojimi mentorji in sorodniki prišli na ogled zadnje članske tekme Elektre Esotech v sezoni 2007/08, ki bo 13. maja proti ekipi TCG Škofja Loka.

FOTOGALERIJA (foto: VDC SAŠA)

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh