novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Veterani Elektre : Generalštab SV 75:60 (07.12.2009) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2742

Avtor: Bojan Rotovnik

Veterani Elektre so danes v Šoštanju odigrali prijateljsko tekmo z ekipo generalštaba Slovenske vojske, ki s to tekmo nadaljuje športna srečanja s športniki Šaleške doline. Pred časom se je ekipa generalštaba SV predstavila v ...

VETERANI ELEKTRE PROTI GENERALŠTABU SV

7.12.2009, Športna dvorana Šoštanj, gledalcev: 30, sodnika Ambrož Hočevar (Braslovče) in Goran Štor (Polzela).

Veterani Elektre: Tomic 5, Lesjak 6, Vukelič 2, Pašič 14, Purnat 8, Hlastec 3, Divjak 6, Breznik 11, Rotovnik 5, Plešej 6 in Pečovnik 5.

Generalštab slovenske vojske: Šteiner 17, Kralj 6, Grubar, Bertok, Štuhec 4, Jugovec, Glavaš 19, Kopitar 10 in Strgar 4.

Veterani Elektre so danes v Šoštanju odigrali prijateljsko tekmo z ekipo generalštaba Slovenske vojske, ki s to tekmo nadaljuje športna srečanja s športniki Šaleške doline. Pred časom se je ekipa generalštaba SV predstavila v Velenju, kjer je v nogometni tekmi premagala domačine. Na tej tekmi je bil sprejet predlog, da bo prihodnja tekma v košarki in tako je predsednik Košarkarskega kluba Elektra, Darko Lihteneker, povabil ekipo generalštaba SV v Šoštanj na tekmo z veterani Elektre.

Prva četrtina prijateljske tekme se je zaključila z izenačenim izidom 17:17, nato pa so veterani Elektre zaigrali uspešneje in drugo četrtino dobili z rezultatom 18:8 oz. prvi polčas s 35:25. V drugem polčasu je domača ekipa nadaljevala z uspešno igro in tretjo četrtino dobila z rezultatom 25:12. V zaključku tekme so veterani Elektre popustili, kar so izkoristili gostje, ki so v zadnji četrtini dosegli 8 točk več kot domača ekipa (15:23). Srečanje se je zaključilo z rezultatom 75:60 v korist veteranov Elektre, v družabnem delu pa je bilo napovedano povratno srečanje na nevtralnem terenu.

Izjava pred tekmo: Alojz Šteiner (Generalštab SV):

 

Izjava kapetana ekipe Generalštaba SV pred tekmo:

 

 

Izjava pred tekmo: Zlatko Vukelič (Elektra):

 

 

Omenjeni subjekti:
KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh