novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Elektra ligo Telemach začela s porazom proti Helios Sunsom (17.10.2015) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1116

Elektra praktično z ekipo mladincev in kadetov ni bila kos izjemni predstavi Heliosa. K visoki razliki je pripomoglo tudi dejstvo, da sta zaradi bolezni in poškodbe manjkala ključna igralca Urban Bukovič in Jan Kosi. Prav tako je manjkala zadnja okrepitev Luka Milovac, ki bo ekipi lahko pomagal v naslednjem kolu naslednjo soboto, ko bo v Športni dvorani Šoštanj gostoval Šentjur.

LIGA TELEMACH, 1. kolo
17.10.2015 20.00, Hala komunalnega centra Domžale
HELIOS SUNS 134 - 48 ELEKTRA ŠOŠTANJ
 (6 - 7, 32 - 11, 29 - 10, 37 - 20)
Đurica 12, Hasić 9, Stropnik 8, Špegel 7, Purnat 4, Omladič 4, Kosi T. 4.

Duško Maličević, trener Elektre Šoštanj: "To je bila igra mačke z mišjo. Fantom nimam kaj očitati. Pravih članov imamo že tako malo, tokrat pa smo zaradi poškodb in bolezni odigrali še brez Jana Kosija in Grege Bukoviča. Večino naše ekipe so tako tvorili kadeti in mladinci. Naslednji teden pričakujem dve okrepitvi. Mi vemo, katere moramo zmagati. Priložnost za uspeh bomo iskali proti enakovrednim tekmecem."

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh