Duško Supić novi predsednik Elektre

ELE 9. april, 2024
259
Duško Supić novi predsednik Elektre

Na skupščini Košarkarskega kluba Elektra se je po osmih letih od vodenja kluba poslovil Aleš Ferenc, ki je klub vodil v turbulentnem obdobju zaključka prisilne poravnave in epidemije COVID-a. Novi predsednik je postal dolgoletni aktivni član kluba Duško Supić. 


Duško Supić novi predsednik Elektre

Na skupščini Košarkarskega kluba Elektra se je po osmih letih od vodenja kluba poslovil Aleš Ferenc, ki je klub vodil v turbulentnem obdobju zaključka prisilne poravnave in epidemije COVID-a. Za opravljeno delo, rezultat katerega je več kot 170 otrok v mladinskih selekcijah kluba in nedavno napredovanje članske ekipe iz 4. v 3. ligo, se mu je v imenu starega in novega upravnega odbora in tudi kot predsednik Športne zveze Šoštanj zahvalil Bojan Rotovnik.

Na zboru članov so soglasno potrdili novo vodstvo, predsednik kluba za naslednje štiriletno obdobje je postal Duško Supič, poleg njega so v upravnem odboru še Mitja Tašler (podpredsednik), Bojan Rotovnik, Jure Grudnik in Tjaša Rehar. Nadzorni odbor sestavljajo Drago Skornšek (vodja), Leonida Ojsteršek in Helena Grudnik, disciplinsko komisijo pa Niko Bogataj (vodja), Sandi Levpušček in Jernej Nežmah.

Novi predsednik Duško Supić je predstavil ključne cilje delovanja kluba v prihodnjih štirih letih, ki jih je razdelil na devet področij: finančno upravljanje, organizacijski razvoj, tehnični in športni razvoj, promocija in komunikacija, razvoj mladinskih programov, članska ekipa, sekcija veteranov, vključevanje košarke 3 x 3 in status društva, ki deluje v javnem interesu. Posebno pozornost bo Elektra še naprej namenjala delu z mladimi, skušali ga bodo še nadgraditi z organiziranim in strokovnim delom. Prav dela z mladimi se je dotaknil tudi podpredsednik Mitja Tašler, ki je dejal, da cilj kluba pri najmlajših ne sme biti rezultat, temveč to, da otroci v igranju košarke in na treningih uživajo.

Člane KK Elektra je pozdravil tudi župan Občine Šoštanj Boris Goličnik. Tudi on se je zahvalil dosedanjemu vodstvu za uspešno delo, novemu pa zaželel veliko uspeha.

Če gre soditi po vedrem vzdušju, v katerem je potekala skupščina, je pred Elektro odlično štiriletno obdobje.


Fotogalerija

Iskanje