Tudi v 15. krogu državnega prvenstva zmaga Elektre

ELE 11. februar, 2024
701
Tudi v 15. krogu državnega prvenstva zmaga Elektre
Članska ekipa Elektre je v soboto, 10.2., odigrala tekmo 15. kroga 4. SKL. Tokrat je ekipa gostovala v Miklavžu na Dravskem polju.

Sobota, 10. februar 2024, Miklavž na Dravskem polju
4, SKL, 15. krog
 
Članska ekipa Elektre je včeraj odigrala tekmo 15. kroga 4. SKL. Tokrat je ekipa gostovala v Miklavžu na Dravskem polju.
 
Fantje so se zaradi bolezni na gostovanje podali oslabljeni, brez igralca na poziciji centra. Ne glede na zdravstveno stanje v ekipi pa so bili odločeni, da gredo v Miklavž po zmago.
 
Prvi polčas je Elektra dobila za pet točk, 44-49. Po tretji četrtini pri rezultatu 64-78 pa je že kazalo, da bo zadnja četrtina zgolj formalnost, a domačini so poskrbeli, da temu ni bilo tako in pripravili precej napeto končnico. Kljub močnemu naletu domačinov je Elektra zdržala in ob zadnjem pisku sirene zmagala z rezultatom 92-94.
 
S to zmago si je ekipa Elektre v neposrednem boju z Miklavžem, tri kroge pred zaključkom rednega dela že zagotovila uvrstitev v polfinale 4. SKL in si priigrala možnost bojev za napredovanje v 3. SKL.
 
strelci: Radšel 3, Maličević in Miklavžina po 4 točke, Stropnik in Vidonja po 9 točk, Sovič 18, Razdevšek 22 in Bukovič (C) 25 točk.
 
Čestitke ekipi in trenerju ob doseženem prvem cilju v sezoni.
 
Na YouTube kanalu KK Elektra si lahko ogledate posnetek tekme.
 

https://www.kzs.si/tekma/86103?tab=pregled-in-porocilo

Iskanje